Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Péntek délelőtt a Budapesten közlekedő 9-es buszon az egyik utas többször is figyelmeztetett egy férfit , hogy vegye fel a maszkját, de ő ezt nem volt hajlandó megtenni – írja a Borsonline. (Fotó: illusztráció.)

Először szóváltás alakult ki, majd a maszkot viselő férfi megütötte a másik utast, aki egyébként a cikk szerint ittas volt. Utóbbi elterült a busz padlóján, a buszvezető pedig félreállt, majd kihívta a rendőrséget és a mentőket. Egy szemtanú szerint a maszkot nem viselő férfi még a rendőrökkel is agresszív volt, alig tudták lenyugtatni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az incidens mindkét résztvevője ellen eljárás indult. Az egyiknek a maszkviselési szabályok megsértése és közérdekű üzem megzavarása miatt, míg a másiknak súlyos testi sértés kísérletéért kell felelnie.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá