Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A járvány elleni korlátozó intézkedések hatásosságáról beszélt Kásler Miklós a HírTV Bayer show című műsorában.

A vasárnap este adásba kerülő beszélgetés részletéből kiderült, szerinte ,,minden negatív körülményt figyelembe véve, várhatóan május végén, június elején Magyarország Európában elsőként oldhatja fel a korlátozó szabályokat”.

Az EMMI vezetője úgy látja, a kormány időben, az elsők között kezdte meg a járvány elleni védekezést, és több százzal több nőtt volna a halálesetek száma, ha ellenzék tanácsára februárban enyhítenek a szabályokon. ,,Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik” – mondta, majd hozzátette, szerinte mindegy, hogy egy oltás honnan származik.

Kásler Miklós úgy fogalmazott:

abból kiindulni, hogy olyan vakcinát adnak oroszok millióinak és kínaiak tízmillióinak, ami nem megfelelő, tehát kvázi a kínaiak irtják a kínaiakat, az oroszok az oroszokat, teljes badarság.

Állítása szerint minden egyes hazánkba érkező vakcina minden nemzetközileg elvárt adattal rendelkezik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá