Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Arról már rég lemondtunk, hogy szakmailag pontos, bizonyítékokon alapuló tájékoztatást kapjunk az operatív törzs és a kormány tagjaitól. A magyar emberek tényleg csak kapkodják a fejüket, mert az összeesküvés-elméleteknek éppen a kormány káoszkommunikációja ágyaz meg leginkább – írja a Jobbik Magyarországért sajtóközleményében.

Szerintük az operatív törzs egyik tagja, hol arról beszél, hogy az oltás megvéd, majd a másik azt mondja, hogy csak hamis biztonságérzetet ad. A harmadik azzal hiteget, hogy áprilisban jön a nyitás, a negyedik arról beszél, hogy csak nyár elején lehet majd enyhíteni. Az ötödik arról hadovál, hogy meg sem rendültek a kórházak, a hatodik meg azt állítja, hogy nagy a baj, és tele vannak az intenzívek.

A párt véleménye szerint már az is hatalmas előrelépés lenne, ha az operatív törzs tagjai és a kormánytagok egyet, vagy legalább hasonlót mondanának. Éppen ezért a Jobbik azzal a kéréssel fordul az operatív törzshöz és a kormányhoz, hogy ezekben a nehéz időkben legalább egymásnak ne mondjanak ellent.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá