Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Facebookon fogalmazott meg erős kritikát Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktor szerda esti televíziós interjújáról. Az ellenzéki vezető szerint a kormányfő „letudta a szokásos ígéretet” azzal, hogy megígérte, annyi munkahelyet teremtenek, amennyit a vírus tönkretesz. Jakab azonban rámutatott, ma több mint százezerrel dolgoznak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt.

Higgyék el, már csak két-három hét lesz nehéz Higgyék el – mondta tegnap este a „köztévében” Orbán Viktor. Mondta úgy,…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. április 1., csütörtök

Azt is kifogásolja, hogy a miniszterelnök kérésére kellene elhinni, az egészségügy jobban áll, mint gondoltuk volna.

Igaz, hogy az egészségügyi dolgozóktól nem ezt halljuk, de higgyük el, hogy a „győzelem kapujában állunk”. Már csak két-három hét. És a nyár szabad lesz. Higgyük el!

– írja Jakab Orbán mondataira reagálva.

A pártelnök szerint „2010 óta az ország jelentős része mást sem tett, mint elhitte. Elhitt mindent, amit a miniszterelnök mondott. Elhitte, hogy a kormány legyőzi Brüsszelt, legyőzi Sorost, legyőzi a háttérhatalmakat. Elhitt minden hazugságot.”

Jakab azonban hangsúlyozza, hogy most, amikor a szeretteit veszíti el, a munkáját, a vállalkozását, az életét, akkor ez már kevés.

Nem hinni akarnak az emberek, hanem tudni. Tudni az igazságot. Tudni azt, hogy mikor kapnak oltást, mikor lesznek védettek, mikor kapnak bértámogatást, mikor kapnak segítséget hitel helyett, hogy újrakezdjék az életüket. Tudni akarnak és nem hinni, egy olyan országban, ahol a miniszterelnök nem tud, csak hisz

– írja.

Az ellenzéki vezető úgy látja, a miniszterelnök rendkívüli bejelentésként beharangozott interjúban arra kérte a népet, hogy higgyen neki, ez azonban szerinte bejelentésnek nulla.

Kérésnek 10 évnyi hazudozás után valóban rendkívüli

– zárul Jakab posztja.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá