Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 20 éves férfival szemben, aki betört egy ingatlanba Ambrózfalván. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2021. február 24-én hajnalban mászott át a családi ház kerítésén. Az udvaron lévő tárolóból benzinmotoros fűkaszát vett ki, ezután berúgta az ingatlan bejárati ajtaját és onnan laptopot, kávégépet és hajnyírógépet vett magához, majd távozott. A távol lévő sértett csak órákkal később – miután hazaért a munkahelyéről – vette észre értékeinek hiányát, és a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A megtartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított értékeket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá