Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

50 nappal az állítólagos elrablása után újabb mérföldkőhöz ért az ügy – a szegedi önkormányzati képviselő állítása szerint.

Szerda délután azt közölte, hogy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói megtalálták azt a fémkonténert, ahol elrablói mintegy másfél órán keresztül fogva tartották. A konténerről fotókat is közzétette Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook-oldalán.

Hozzátette, hogy szegedi és Csongrád megyei rendőröknek nem sikerült ezt felkutatni, de a Békés megyei rendőröknek helyismeret nélkül sikerült.

Szabó Bálint még február közepén tűnt el egy napra, majd a független önkormányzati képviselő a kormánypárti Karc FM-nek számolt be arról, hogy „a makói tanyavilágban egy égő szalmabálára” kötözték ki a cipőfűzőjénél fogva. Szabó a nyilatkozataiban arról is beszélt, hogy egy hét fős csapat rabolta el, akik állítása szerint azt üzenték neki, hogy „éjfélre Romániába kell érnie”, ellenkező esetben a családjával „olyan dolog fog történni, amit nem szeretne senki a családjának”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá