Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Emberi Erőforrások Minisztere a járványhelyzet közepén állt elő azzal, hogy összerakja Mátyás király csontjait. Hogy a Hagymatikum bővítéséért is felel, arról egy tegnap megjelent kormányhatározatban olvashatunk, amit Orbán Viktor hagyott jóvá. (Kiemelt fotó: mcsipos.hu montázs.)

A kormány egyetért a fürdő fejlesztésnek megvalósításával, azzal is, hogy a beruházás megvalósítója a makói önkormányzat legyen. A beruházás megvalósításának felelőseként az emberi erőforrások miniszterét jelöli ki és felhívja a pénzügyminisztert, hogy az EMMI miniszterének kezdeményésére gondoskodjon a beruházás megvalósításához szükséges források biztosításáról – olvasható a szerdai kormányhatározatban.

Február végén arról számoltunk be, hogy a Fehérép Kft. nyerte el a közbeszerzést a makói fürdő bővítésére, ajánlata 7,1 milliárd forint volt. A cég sikeresen szokott részt venni állami közbeszerzéseken.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá