Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Orbán szándékosan az „oszd meg és uralkodj” elve alapján próbálja kettéosztani a diákságot: akiknek az ellenállásától és szervezkedésétől lehetett tartani, vagyis a középiskolásoknál, azoknál elhalasztotta az iskolakezdést, míg az általános oskolásoknál érthetetlen okokból marad az április 19-i dátum – olvasható a Jobbik közleményében.

A miniszterelnök bejelentése alapján, a Jobbik úgy véli, az orbáni logika alapján az általános iskolákban lassabban terjed a vírus, s ezek szerint az itteni szülőkre és az itt tanító pedagógusokra nem, illetve sokkal kevésbé veszélyes, mint a középiskolákban.

Felhívjuk továbbá a pedagógusok figyelmét a Munka törvénykönyvének 54. § (1) bekezdésére, miszerint a munkavállaló köteles (!) megtagadni az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása más személy egészségét vagy a környezetet közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné

– tették hozzá a most kiadott közleményben.

Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor azt is elismerte, hogy a saját fanatizmusa, futballmániája és hatalmi hóbortja, a labdarúgó-Eb irányítja a nyitást, ennek rendel alá mindent: mint egy célfüggvényben. A Jobbik közleménye felidézte, hogy Orbán Viktor korábban azt mondta, hogy a június 15-én kezdődő labdarúgó-Eb idejére már mindenki, aki regisztrált, megkapja az oltást és a helyszínről nézheti a meccseket. 

Magyarországot egy olyan, feltételezhetően komoly pszichés problémákkal küzdő ember irányítja, aki a saját alternatív világában azt hiszi, hogy minden magyar a futballmeccsekre vár. Igen, nem került itt bajba egyetlen magyar család sem, nem vesztette el a megélhetését senki, egyetlen magyar munkavállaló és vállalkozó sem, nem halt meg itt, kérem szépen, senki, csak azért voltunk szomorúak, mert nem volt meccs, és egyébként most, hogy lesz, már boldogok vagyunk, mert a vezérünk is megmondta, hogy „vidám nyarunk lesz”

– áll a közleményében hozzá téve, hogy mindezt akkor sikerült Orbán Viktornak előadnia, amikor – nyilván Müller Cecília magyarázata szerint adattorlódás miatt -, de éppen 285 ember halálát jelentették be.

Ez az egész alákérdezős propagandaadás csak megerősítette, hogy egy Napóleon-komplexusos, cezaromániás, illetve – a szó rossz értelmében vett – fanatikus futballrajongó foglyai vagyunk, aki egy egész ország járvány elleni védekezését igazítaná a beteges szenvedélyéhez, monomániájához. Ennek a kezeléséhez pedig már tényleg elmeorvosra van szükség

– zárul a közlemény.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá