Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör játékot hirdetett. Többek között a címben olvasható kérdésre is várják a válaszokat.

A játék szerint 1922 júliusban mi is Kiszombor egyik házában gyerekeskedünk a Zöldfa utcában. Szüleink elvisznek egy nap magukkal a Kiss családhoz, így ismerkedünk meg a lányokkal: Máriával és Ilonkával (Feri nincs otthon), akik bemutatják nekünk Attilát. Így lehetőséged van a feladatok megoldására:

  1. Mely szép (ma már műemlék) épületekre hívnád fel a figyelmét, vinnéd el egy sétára ezekhez?
  2. Barátságot köttök, és mutatja neked kis noteszét, amelybe verseit írja. Mit kérdeznél tőle a versírással kapcsolatban?
  3. Az egyik verse nagyon tetszik neked, és azzal örvendezteted meg új barátodat, hogy felolvasod neki. Küldd el a kis videót a felolvasásról! Ez utóbbi feladattal részt vehetsz a Kiszombor Közművelődési Könyvtár által meghirdetett Versről versre játékban is.

A megoldásokat ma, a költészet napján, éjfélig várják.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá