Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért közösség felméréséből derült ki, hogy a szülők többsége nem tartja biztonságosnak az április 19-i iskolák újranyitását – írja a 444.hu.

A válaszadók 76,3 százaléka van ezen a véleményen, míg 23,7 százaléka mondta csak azt, hogy biztonságos az iskolák újranyitása. A szülőktől azt is megkérdezték, visszaengedik-e gyermeküket április 19-én az iskolapadokba, a válaszok alapján 29,4 százalék bizonytalan, 33,5 százalék nem akarja visszaengedni, míg 34,7 százalék biztosan visszaengedi.

Egy másik kérdésnek köszönhetően az az iskolák melletti kormányzati érv is megdőlt, miszerint a szülők gazdasági okokból küldenék iskolába gyermekeiket, ugyanis az igénybe vennének-e intézményi felügyeletet gyermeküknek pontra a válaszadó szülők alig 8,9 százaléka mondott igent.

Az online felmérésben 85181-en vettek részt április 6. és 9. között.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá