Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A lelkes bohócdoktor csapat élelemmel, fertőtlenítőszerekkel, nassolnivalókkal megtömött csomagokat juttatnak a szegedi covid frontvonalon életünk megmentéséért küzdő egészségügyis hősöknek.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei eddig 100-nál több covid osztály számára vitt segítő adományt. A jótékony csapat tartalékai kimerülőben vannak, így minden segítség jól jön. Az adomány csomagokat kérő eü intézmények a www.bohocdoktor.com oldalon tudják kéréseiket a jótevők részére továbbítani.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: a csoki, a kávé, a teafüvek, a keksz, és a nassolnivaló finomságok erőt adnak a covid osztályokon küzdelmet folytató orvosoknak, nővéreknek, beteghordóknak, takarítóknak. A finomságokkal tele tömött dobozokban lévő dolgokat jótevő magánszemélyek, céges támogatók adják hozzá az alapítványi munícióhoz. Így sikerülhet kitartani, együtt csodákra vagyunk képesek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá