Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az autó megpördült, de nem ütközött másnak, a szegedi önkormányzati képviselő pedig nem fogyasztott alkoholt.

A mai napon 13.00 óra után pár perccel dr. Szabó Bálint önkormányzati képviselő az M5-ös autópályán haladt Szeged felől Budapest irányába, amikor a 118-as kilométerszelvénynél az általa vezetett gépjármű jobb hátsó gumija durrdefektet kapott

– közölte a Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook-oldalán csütörtök délután. Szabó Bálintot agyrázkódás gyanújával a mentők megfigyelésre és kivizsgálásra a Kecskeméti Kórházba szállították.

Szabó Bálint autóját éppen ma adták vissza neki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Orosházán, miután a 2021. február 15-i elrablása után az Újszegedi Ligetben megtalált gépjárművét, az abban hagyott tárgyakat, illetve a rendőrök által, a képviselő Szeged-Felsővárosi lakásán talált személyes tárgyakat, telefont lefogalták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá