Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki csaknem 30 épületet firkált össze a Tisza-parti városban. Rongálás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves feltételezett elkövető 2020 januárja és márciusa között városszerte festette fel a monogramját különböző ingatlanokra. Három hónap alatt harminc helyszínen firkált, ezzel több százezer forint kárt okozott. A Szegedi Rendőrkapitányságon 2020. március elején tett feljelentést az egyik sértett. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a graffitist, akit elfogtak, majd a rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatása során a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A szegedi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá