Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt egy nagykőrösi férfi ellen, aki a vád szerint tavaly tavasszal a pesti gyorsvonaton vette el egy utas telefonját – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a sértett 2020. március 15-én, egy délutáni vonattal utazott Szegedről Budapestre. A szintén a szerelvényen utazó vádlott a folyosón haladva felfigyelt a kabinjában egyedül alvó férfira, aki a mobiltelefonját az ablak alatti kisasztalon hagyta. Elhatározta, hogy ellopja azt, ezért beült a kabinba, majd néhány perc után, miután megbizonyosodott arról, hogy a sértett tényleg alszik, a telefont a vádlott zsebre tette.

A bűncselekménnyel a vádlott a sértettnek 35.000 Ft kárt okozott, mely az eljárás során nem térült meg.

A járási ügyészség a többszörösen büntetett előéletű vádlottat, mint különös visszaesőt,védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett kifosztás bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá