Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon. De Orbánék újabb gátlástalan húzása sem tudja feledtetni a szomorú realitást, hogy immáron több mint 25.000 ártatlan magyar ember életével nem tudnak elszámolni – írja hétfő esti sajtóközleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt meglátása szerint 

Ha hinni lehet az egyik fő fideszes mameluknak, hamarosan ország-világ hallhatja majd, hogy miként próbálja Orbán Viktor elterelni ismét a figyelmet saját felelősségéről. Ország-világ hallhatja majd Orbánék újabb gusztustalan telefonos hazugságkampányát.

Ugyanakkor a Jobbik kiemeli azt is, hogy

Orbán 25 ezer ember életével nem tud elszámolni, ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy pont az oltások mellett kiálló ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat.

Úgy látják, a miniszterelnök ,,zaklató telefonhívásai” során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltások beadását.

Közleményükben emlékeztetnek,

a Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak, tudniillik Orbántól és munkatársaitól olyan tippeket kaptak, mint hogy „össze-vissza fertőzhetik egymást”, maszkot sem kell hordani.

A Jobbik hangsúlyozza azt is, hogy keresztény-szociálisan gondolkodó néppártként ezt nem fogja eltűrni:

,,a hazug és rémhírterjesztő telefonos kampány miatt feljelentést tesz, így remélhetőleg a bíróság előtt felelhetnek majd Orbán gátlástalan végrehajtói, a többi közt a kormánypárti gyűlöletkampányok egyik állandó főszereplője, Hollik István” 

– zárul a párt közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá