Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A 67 milliárd forintra taksált, Semjén Zsolt által megálmodott világkiállítás kapcsán márciusban derült ki, hogy egy óriási szarvasagancs-kapu megvalósítását tervezik. Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd politikusa a miniszterelnök-helyettestől ezért megkérdezte, mégis mibe fog ez kerülni.

Nagyon szellemesen az „Egyik szemünk sír, a másik nevet.” szólással kezdi válaszát, melyben leírja, örül az érdeklődésnek (egy egyre dráguló, legalább 67 milliárdos kiállítás esetén az érdeklődés a minimum), másfelől szomorú az álhírterjesztés miatt. Mindenesetre az esemény honlapján mindenki utánajárhat, hogy több mint 240.000.000 forintért rendelnek különböző szobrokat – természetesen valamennyi adófizető pénzéből. Kíváncsi vagyok, hogy államtitkár úr nem szomorú-e, hogy az egészségügyi és gazdasági válság alatt agancsszobrokra megy adóforintok százmilliója valódi bértámogatás helyett.

– írja Facebook-oldalán Kocsis-Cake, akinek kérdéseire Semjén helyett Schanda Tamás válaszolt. A különleges kapu egyébként 10 tonna szarvasagancs felhasználásával valósul meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá