Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szilágyi Daniella a márciusi, nemzetközi borbélyversenyen megszerzett szakmai kapcsolatok által csatlakozhatott a fodrász világszövetséghez (World Confederation of Coiffure, CMC). Ezzel ő lett az első magyar, aki tagja lett.

A szervezetbe tavaly decemberben lépett be Magyarország a magyar borbélynagykövet, Balogh Elemér (Emi) segítségével. Mint arról múlt hónapban beszámoltunk, Szilágyi Daniella egy nemzetközi versenyen klasszikus hajviselet kategóriában a virtuális dobogó harmadik fokára állhatott. Ennek köszönhetően tudott csatlakozni a CMC-be, Magyarországról első magyarként.

– Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagyméretű szervezetbe kaptam meghívást. Hiszen ez a világszervezet az adott országok legjobb szakembereit igyekszik összegyűjteni. Nagy megtiszteltetés, hogy ehhez csatlakozhattam első magyarként – mesélte oldalunknak adott interjújában Daniella.

Ha rendeződik ez a pandémiás helyzet, a világszervezet szinte az év minden hónapjában, mindig más-más országban rendez majd világversenyt. Ezeken szeretne részt venni a makói borbély hölgy is, ehhez szponzorok, támogatók jelentkezését várja. A szoros szakmai együttműködést továbbra is fenntartja Balogh Emivel és egy nagy, 40-50 fős csapatot szeretnének létrehozni, akikkel ezekre a versenyekre mennének.

Daniella a jövőben szeretné átadni a tudását másoknak is, oktatást indítana.

Ebben a hónapban egy újabb, a világszervezet által szervezett versenyen vett részt, de a több száz induló közül nem tudott dobogóra kerülni. Azonban nem búsul, mert ez is motiválja a folyamatos fejlődésre és, hogy szakmájában egyre jobb legyen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá