Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy makói férfi tömött pénztárcát talált az egyik helybéli áruház parkolójában és úgy döntött megtartja. Lopás miatt indult ellene eljárás – közölte a rendőrség.

A police.hu-n azt írják: a sértett 2021. április 17-én a déli órákban hagyta el a pénztárcáját egy makói szupermarket előtt, amit a percekkel később érkező feltételezett elkövető talált meg. Nem adta le az áruház biztonsági szolgálatánál, inkább megtartotta.

A feljelentő vallomása alapján a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek eredményeként 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét.

A nyomozók a férfi házában végrehajtott kutatás során -a bűncselekmény elkövetéséből származó- több tízezer forintot foglaltak le, amelyet visszaadtak a sértettnek. M. Zsoltot előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá