Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Juhász Barbara női nemzetközi mesterünk 3. helyezésével ért véget a 2021. április 14. és 22. között Budapesten megrendezésre kerülő 9. fordulós Vezérképző körverseny – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt.

A Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke azt írta: a mezőnyt 10 játékos alkotta, közülük 7 fő sakkozó rendelkezett mesteri címmel. Barbara a kilenc játszma alatt bomba formában és megalkuvás nélkül, elképesztő teljesítményt produkálva 6 győzelmet ért el, így a megszerzett 6 ponttal megérdemelten állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Egyébként csak egy-egy férfi nemzetközi mestert és nemzetközi nagymestert engedett maga elé, továbbá csak egy hajszállal, azaz 0,5 ponttal maradt le az első női nemzetközi nagymesteri norma teljesítéstől.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá