Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kormány rendelete szerint csak védettségi igazolvánnyal lehet a parkot látogatni. A vadaspark vezetősége azt kéri a látogatóktól, ne a munkatársaikon kérjék számon a rendeletet, ,,ők csak a munkájukat végzik, és a hatályos jogszabályokat be kell tartatniuk.”

Az M1 Ma délután c. műsorában Veprik Róbert, a vadaspark igazgatója elmondta, takarítják a közel 45 hektárnyi területet és a felújítások utolsó simításait végzik a dolgozók. A 18 éven felülieket kizárólag védettségi igazolvánnyal engedhetik be. A maszk viselésének kérdését egyelőre jogászok vizsgálják, de úgy gondolja, ez nem lesz kötelező.

A vadaspark közösségi oldalán felhívta rá a figyelmet, a rendelet szerint belépéskor a szolgáltatónak kell ellenőrizni az igazolvány meglétét. 18 éves kor alatt nem kötelező az igazolvány.

,,A törvényeket és a jogszabályokat mindenkinek, de különösen egy önkormányzati cégnek- amilyen a Szegedi Vadaspark is- kötelessége betartani. Amennyiben a rendelet hatályait a szolgáltató megszegi, akár 1 évre is bezárható. Kérjük Önöket, ne vitassák munkatársainkon keresztül a rendeletet, mert ők csak a munkájukat végzik, és a hatályos jogszabályokat be kell tartatniuk.”

– fűzték hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá