Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Költséghatékonyság miatt.

Kapitány Gergely, a SzegedMa főszerkesztője, arról tájékoztatta a Szegedert, hogy a hír igaz, de még folyamatban van a költözés.

„Ennek oka kizárólag a költséghatékonyság, így döntött a tulajdonos”

– nyilatkozta Kapitány, aki szerint a szerkesztőségük épületét csak bérelték, és az ingatlan tulajdonosának már más tervei vannak vele, ezért kerestek új helyszínt. Végül az tűnt a legolcsóbbnak, ha beköltöznek a Délmagyarország Szabadkai úti székházába, egy eddig nem használt irodai, kiszolgálói részbe.

A költséghatékonyságra való törekvés érthető, a SzegedMa ugyanis a kormánysajtó egyik legveszteségesebb kiadványa.

A SzegedMa.hu nevű oldalt 2016-ban adta el Oláh János a lap alapítója, majd 2018 novemberében lett a KESMA tagja, és így a Fidesz médiabirodalmának része. A 2019-es önkormányzati választások után az is felmerült, hogy akár meg is szűnhet a lap, ez azonban végül nem igazolódott be. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá