Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Eközben a Fidesz alternatív valóságában:

Mi vagyunk az egyetlen olyan ország, amelyik eljutott már abba az állapotba, hogyha egy állampolgár regisztrál és időpontot akar kapni, akkor azt megkapja, bemegy és beoltják. Ez nagy siker.

Közzétette: Fidesz – 2021. április 30., péntek

„Mi vagyunk az egyetlen olyan ország, amelyik eljutott már abba az állapotba, hogyha egy állampolgár regisztrál és időpontot akar kapni, akkor azt megkapja, bemegy és beoltják. Ez nagy siker.”

– írta a Fidesz pénteken, nem sokkal 12 óra előtt.

Hogy mekkora siker volt a tegnapi nap, elég csak visszagondolni mi is történt. A Pfizer-regisztráció pillanatában lefagyott a rendszer, amely éppen olyan megbízhatóan működik, mint a leggagyibb webáruház Black Friday-akciója. Később kígyózó sorok álltak az oltópontok előtt, az embereknek pedig nem tudták, megkapják-e a vakcinát vagy sem. Orbán Viktor saját maga keltett azzal pánikot, hogy kijelentette, pénteken még lesz Pfizer-vakcina, de utána hetekig nem. Délután bekapcsolt a kifogásgenerátor: állítólag terheléses támadás miatt omlott össze az oltási időpontfoglaló, a támadást „felelőtlen emberek” követték el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá