Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival és egy nővel szemben, akik bántalmazták ismerősüket Apátfalván. Eljárás indult ellenük.

A megalapozott gyanú szerint a sértett 2020. augusztus 9-én este a községben sétált, amikor az egyik gyanúsított gépjárművel elhaladt mellette. A 21 éves férfi autójával megállt, majd egy korábbi sérelem miatt vitázni kezdtek, amelybe bekapcsolódtak a gyanúsított szülei is. A konfliktus tettlegességig fajult. A rendőrségen ezt követően a sértett tett feljelentést. A járőrök a 21, 40, valamint 43 éves feltételezett elkövetőket elfogták és a Makói Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, ellenük garázdaság bűntette, a két férfival szemben könnyű testi sértés vétsége megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá