Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Nyomozás zajlik az oltásregisztrációs rendszer terheléses támadásai miatt. Felelős állampolgárokként szeretnénk megkönnyíteni a hatóságok munkáját: erős a gyanú, hogy a túlterheléses támadást maga Orbán okozta cinikus és felelőtlen kijelentéseivel” – írja közleményében a Jobbik.

Mint írta a jobboldali ellenzéki párt a ,,kormány által rajzolt pályaív világosan mutatja, hogy augusztusig velünk maradnak a korlátozó intézkedések. Ezt még Gulyás Gergely sem tudta véka alá rejteni, minthogy azt sem, hogy épp a kormány oltásellenes, gyalázkodó, elbizonytalanító kampányának köszönhetően egyre csökken az oltakozni kívánók száma.”

Hozzátették, hogy a múlt pénteki nap is megmutatta: a magyarok, ha megfelelően bevizsgált, megbízható gyártótól származó vakcinákról van szó, hajlandóak oltakozni. ,,Ha viszont az Orbánék által lemutyizott oltóanyagokról van szó, lepkehálóval kell összefogdosni az embereket.”

A Jobbik közleménye szerint amikor Orbánt csak a propagandisztikus 4 milliós szám érdekelte, hirtelen felszabadultak a nyugati vakcinakészletek.

,,És úgy 10 percig a vakcinaregisztrációs oldal is működött. Mígnem jött az a bizonyos, sorban hatodik túlterhelés, ami pillanatok alatt elvágta rengeteg embertől az oltás lehetőségét. Hogy valóban a gyíkemberek támadták meg a rendszert, vagy egyszerűen nem volt felkészítve az orbáni káoszkommunikációra, azt sajnos továbbra is homály fedi.”

Emlékeztettek, hogy a fideszes bizottsági tagok ismét szabotálták a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának a zárt ülését, így a nemzetbiztonsági szolgálatok képviselőinek nem kellett válaszolniuk az ellenzéki képviselők kérdéseire.

,,Persze így legalább nem kellett megnevezniük a magyar nép elleni túlterheléses támadás egyszemélyi felelősét: Orbánt.”

– zárul a párt közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá