Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Valóra válik a 23 hónapos Bende és szüleinek nagy álma, egy Panthera Bambino kerekesszék apró tulajdonosai lehetnek hónapokon belül, ami kiváltja majd a babakocsit, így megízlelheti a szabadság élményét és érzését. Kevesebb, mint egy hét alatt ismét bebizonyította Szeged, hogy amikor szolidalitásról és összefogásról van szó, akkor nem ismerünk határokat.

Karitáció Alapítvány támogatóinak és a város lakosságának köszönhetően a kitűzött cél kétszerese, azaz 1.300.000 forint gyűlt össze, melyből egy helyett egyből két álom is valóra válhat:

  • Bende számára kinyílhat a világ és pár hónap múlva már egy speciális kerekesszék segítségével megízlelheti a szabadság érzését.
  • A fennmaradó összegből pedig egy 100 alkalmas, személyre szabott robotterápiás kezelésen vehet részt a fővárosban, amely az alsóvégtagi petyhüdt bénultság fejlesztésére szolgál.

– Amennyiben szeretné, hogy Alapítványunk Bendéhez hasonlóan más gyermekeknek is támogató kezet nyújtson, akkor kérem Önöket, hogy személyi jövedelmadó bevallásuk során támogassák a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorait a 19560540-1-06 adószámot megadva. Köszönjük! – mondta el Szécsényi Barnabás, az alapítvány elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá