Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán. A 8 éves kisfiát vitte haza az iskolából. A rendőrök leállították és őrizetbe vették.

Ittasan vezető autóst állítottak elő a rendőrök 2021. május 10-én 13 óra 15 perc körül Battonyán. A férfit a Fő utcán igazoltatták. Kiderült, hogy nincs jogosítványa, mert korábban eltiltották a járművezetéstől, és az alkoholszonda is ittasságot jelzett nála. A férfi ráadásul nem egyedül volt, a 8 éves kisfia is vele volt, őt akarta hazavinni az iskolából. A gyermeknek nem volt biztonsági ülésmagasítója.

A rendőrök a battonyai férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek ellene. Azért pedig, mert a kisfiát nem a magasságának megfelelő biztonsági ülésmagasítón vitte, helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá