Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sajnos, nem fogják sehol sem beengedni azt a vendéget, akinek nincs igazolványa. Kivételt tehát senkivel sem tehetünk, viszont, ha ez az eset fennáll, szinte biztos, hiszen az üzleti etika is ezt kívánja, hogy a pórul járt vendég visszakapja az előleget – nyilatkozta a Blikknek Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.

Ugyanakkor így is jó szezonban reménykednek a szektorban. Kiemelkedő szezonra számítunk a visszajelzések szerint, már ami a belföldi turizmust illeti, várhatóan telt ház lesz mindenhol, a tavalyi évet meghaladó lesz az eltöltött vendégéjszakák száma

– fogalmazott, hozzátéve, már a pünkösdi hétvégén 80 százalékos lehet a kihasználtság, ha minden előzetesen szobát foglaló vendég eljön, és van védettségi igazolványa.

Flesch Tamás szerint egyedül a külföldi turizmussal nem számolhatnak idén. Elsősorban most a környező országokból jöhetnek vendégek, talán idén őszre vagy jövő tavaszra számíthatnak ebből a szempontból változtásra. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá