Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csütörtök óta letölthető a védettséget igazoló applikáció, ami egyelőre nem működik, a hibát a 444.hu több olvasója is jelezte a portálnak. Mint kiderült, akik tudtak regisztrálni jelenleg a következő hibaüzenettel szembesülnek: „az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el”.

Egy regisztráló elmondta, hogy ,,a letöltés többé-kevésbé rendben ment, a regisztrációt többször újra keltett kezdeni, mert hibás adatokra hivatkozva nem fogadta el a beírt adatokat. Regisztráció törlés, és újraregisztrálás után már működik, indul az app, de a PIN-kód megadása után, az átirányított oldal, a mobil-if.eeszt.gov.hu nem tölt be, az »oldal nem működik« üzenet látható. Szóval vagy még nincs kész, vagy én is terheléses támadó vagyok”.

(Kiemelt fotó: 444.hu olvasói képernyőkép)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá