Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Karitáció Alapítvány megalakulása óta támogatja a nehézsorsú, a társadalom peremére kerülő családokat adományokkal. Mégis megdöbbentő volt számunkra, hogy a segítséget kérők száma megtriplázódott a pandémia idején. Heti rendszerességgel érkeznek megkeresések segítségkérés céljából – tájékoztatta oldalunkat az alapítvány.

A „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programjuk átsegíti a nélkülöző családokat ezen a nehéz időszakon, hogy talpra tudjanak állni és olyan életet tudjanak folytatni, mint a pandémia előtt. Különösen nagy segítségre volt szükség a Covid-19 vírus miatti problémák kezelésére, rengetegen veszítették el állásukat és kerültek nehéz helyzetbe. Missziójuknak tekintik a szegénység visszaszorítását és az esélyegyenlőséget, ehhez igyekeznek minden tényezőt biztosítani és folyamatosan fenntartani a támogatást.

– Örömmel közölhetjük, hogy épp a napokban 30 családot sikerült segítenünk összeállított csomagjainkkal. Sikerült mindenkinek bepakolnunk a csomagokba tartós élelmiszert, tisztálkodási termékeket és csokoládét is a boldogsághormonok kedvéért – mondta Szécsényi Barnabás elnök.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá