Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Újabb 3:1 arányú makói siker született a Csongrád-Csanád megyei első osztály 24. fordulójában, a tavaszi szezonban jól teljesítő ESK Kiskundorozsma otthonában – tájékoztatta szerkesztőségünket a Makó FC.

A mérkőzésen hullámzó játékot láthatott a közönség. A mezőnyfölényben játszó Makó az első félidőben kétszer is betalált Babolek Zoltán és Zámbori Dániel szépségdíjas góljaival, ám a hazaiak is többször átlépték a félpályát, melyekből nagyobb helyzeteket is kialakíthattak volna.

A második félidőt jobban kezdték Siha Zsolt tanítványai. Kicsit az „öltözőben maradt” a hazai gárda, ugyanis rögtön a 46. percben buktatták a tizenhatoson belül Buzásit, amiért a játékvezető 11-est ítélt, ám a sértett kihagyta a büntetőt. Az 50. percben Rabecz talált be, ezzel eldöntve a 3 pont sorsát. A kiskundorozsmaiak nem adták fel, a meccs végéhez közeledve többször is veszélyesek voltak, melynek meglett az eredménye: Takács előbb a kapufát, majd a kipattanót Cseh Richárd lőtte a hálóba a 73. percben.

A Makó FC következő ellenfele a Szeged Grosics A. II. lesz hazai pályán. A mérkőzésre május 22-én, 17:30-kor kerül sor az Aradi téri Sportcentrumban.

ESK Kiskundorozsma – Makó FC 1-3 (0-2)
Megyei I. osztály, 24. forduló. Vezette: Soós István (Juhász, Kakuk)

Kiskundorozsma: Császár, Molnár, Cseh, Lóki, Szecskó, Ottlik, Fülöp, Takács, Heipl (Doromain 65′), Bodonji, Rozs.
Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó, Juhász, Buzási (Horváth 59′), Babolek (Vas 72′), Zámbori, Magyar, Sirokmán, Rabecz (Tóth 63′), Pócs.

Gsz.: Cseh 73′, ill. Babolek 18′, Zámbori 41′, Rabecz 50′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá