Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Újabb érdekes üzengetés zajlott a fideszes makohirado.hu és a fideszes városvezetés között.

Olvasói panasz érkezett kedd este a makohirado.hu-hoz, melyben leírják, hogy a Deák Ferenc utcában található zöldterületet elhanyagoltnak érzik, a piac előtti szökőkutak nem működnek megfelelően, a Bérpalota előtti pedig járdán madárürülékeket kell kerülgetni.

Az írásra szerda délután reagált Farkas Éva Erzsébet. A polgármester azt írta:

,,A mai napon több lakossági bejelentés, vélemény érkezett felém írásban a városunk közterületeinek karbantartására, illetve a városvezetés veszélyhelyzet idején mutatott helytállására, meghozott intézkedéseire vonatkozóan, minden bizonnyal a tegnap megjelent, közterületeink tisztaságát bíráló cikk hatására. Az elismerő és biztató szavakért ezúton is hálámat és köszönetemet fejezem ki, képviselőtársaimmal és munkatársaimmal a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy városunkban élni és városunkba látogatni egyaránt jó érzés legyen.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá