Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Laci bácsi, neked ajánljuk a szezon utolsó győzelmét és az ezüstérmünket is! Hazai pályán, nézők előtt magabiztos, 8 gólos győzelemmel ünnepeltük a csapat, bajnoki táblázaton elfoglalt második helyezését”közölte a Makói Kézilabda Club NB2-es csapata.

A makóiak a tavalyi szezonban az első helyen álltak, amikor félbeszakadt a bajnokság. Az idén is a dobogó volt a minimum elvárás a csapattal szemben, ez sikerült is. Jövőre megpróbálják az aranyérmet megszerezni.

Az ezüstérmet nyert csapat tagjai: Balán Róbert(k), Csörgő Attila(k), Jó Árpád(k), Gémes Bence(k), Lajtár Krisztofer, Kiss András, Miksi István, Gazsó Balázs, Fodor Tamás, Kovács Martin, Gyöngyi Ádám, Molnár Levente, Szilágyi Zoltán, Fodor Zsolt, Hegyi Noel, Maróti Viktor, Béleczki Ádám, Csányi Richárd. Erdélyi Tibor, Benák Dénes, Szabó Máté.

Edző: Miksi István, elnök: Nacsa Ferenc, szakosztály vezető: Szabó Sándor, gyúró: Benkő Zsolt, technikai munkatárs: Oláh Judit, tiszteletbeli elnök: Tóth István.

Makói KC – Kiskunmajsai KC 42-34 (23-16)
NB II. dél-keleti csoport, 22. forduló. Vezette: Parádi Róbert és Újhelyi Balázs

Hátméteres: 2/2, ill. 3/3
Kiállítás: 2 p., ill. 2 p.

Makó: Balán – Kovács M. 7, Gazsó 6, Miksi 6, Béleczki 5, Szilágyi 4, Maróti 4, Gyöngyi 3, Erdélyi 3, Fodor 2, Hegyi 1, Szabó M. 1, Kiss A., Csörgő. Edző: Miksi István
A Kiskunmajsa legjobbjai: Matanovity O. 11, Benkő P. 8.

(Kiemelt fotó: Makói KC Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá