Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai elfogták azt a 65 éves férfit, aki az utóbbi hetekben négy gépkocsit tört fel a városban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2021. május elejétől elsősorban szegedi temetők környékén leállított, zárt állapotban lévő járműveket fosztott ki. Ennek során készpénzt, mobiltelefonokat, fényképezőgépet, bankkártyákat és személyes okmányokat tulajdonított el, több millió forint értékben.

A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatások alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A férfi a cselekmények elkövetését elismerte, az eltulajdonított vagyontárgyak felkutatása jelenleg folyamatban van. Ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(police.hu) 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá