Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

“És van bőr a képén” – így reagált Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán Orbán Viktor pénteki rádióinterjújára, amiben a kormányfő többek között arról beszélt, hogy ő is a bérből és fizetésből közé tartozónak tartja magát. 

,,Orbán azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot. Ez az ember ma azt hazudta, hogy ő tudja, milyen bérből és fizetésből élni. Egy frászt tudja. Lövése nincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok, ahol csak két dolog biztos: az alacsony fizetés és a növekvő ár”

– írta Jakab Péter.

A Jobbik elnöke hangsúlyozta azt is, hogy a bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság, a tolvajokat viszont nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb – idézte föl.

,,Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is. Még pár hónap, és a kiszámítható jövő teljesen mást fog jelenteni tolvajnak és tisztességes magyarnak egyaránt. Egészen pontosan ezt: fizessenek meg a tolvajok, éljenek végre jól a magyarok!”

– szögezte le Jakab Péter. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá