Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Legyőztük” a vírust, jöhetnek újra a migránsok, legalábbis ami a kormányzati narratívát illeti. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

Nemrég magyarországi látogatáson járt Santiago Abascallal, a spanyol szélsőjobboldali VOX párt elnöke, aki találkozott Orbán Viktorral, majd Novák Katalin Fidesz-alelnök, családokért felelős tárca nélküli miniszter elvitt Röszkére megnézni a tranzitzónát.

Közös sajtótájékoztatójukon Novák Katalin kiemelte, az Európai Unió külső határánál, Röszkénél a koronavírus-járvány lecsengésével a migrációs nyomás újbóli erősödésére számítanak. Ennek már láthatóak is a jelei, hiszen folyamatosan növekszik, az utóbbi időszakban megháromszorozódott az illegális határátlépések száma.

Beszélt arról is, hogy a magyar kormány a jövőben is meg fogja védeni az ország határait, hiszen még nagyobb vonzerőt jelent majd a magas átoltottság, illetve

a migránsoknak bizakodásra adhat okot, hogy Magyarországon beoltják őket, tehát ilyen értelemben az egészségüket is még inkább védve érezhetik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá