Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Lezárultak a Csongrád-Csanád megyei első osztály küzdelmei hétvégén. Az utolsó fordulóban a Makó FC a Tiszasziget SE-vel csapott össze. A mérkőzést a hagymavárosiak nyerték 1:0 arányban – tájékoztatta szerkesztőségünket a makói csapat.

Az első félidő makói nyomással kezdődött és ez ki is tartott a félidőig. A tiszaszigetiek a kontrákra helyezkedtek be, ám Garamvölgyi kapusnak nem kellett bravúrt bemutatnia. Az egyetlen találatot a megye gólkirálya, Babolek Zoltán szerezte. A második félidőben feljebb tolta védelmi vonalát a Tiszasziget, így többször is veszélyes támadásokat tudtak kialakítani a csapatok. A makóiak sok esetben már a kapussal szembe vezethették a labdát, de ezek a lehetőségek sorra kimaradtak, a vége maradt 0-1.

A mérkőzés végén mindenki örülhetett, a Makó FC a már több hete megnyert bajnoki címnek, illetve a győzelemnek, a Tiszasziget pedig az ezüstéremnek. Kedden derül fény arra, hogy a Makónak játszania kell-e osztályzót, s ha igen, akkor kivel az NB III-ba való feljutásért.

Tiszasziget SE – Makó FC 0-1 (0-1)
Megyei I. osztály, 26. forduló. Vezette: Tóth Róbert (Rosta, Balogh)

Tiszasziget: Kiss – Papp, Zámbori, Skribek B., Drágity (Szűcs 73′), Szabó (Albert 65′), Skribek Á., Bánóczki (Bálint 81′), Farkas, Kökény, Godó.
Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó, Seres, Horváth (Buzási 77′), Babolek (Vas 86′), Varga (Pócs 46′), Zámbori, Magyar, Széll (Juhász 46′), Rabecz (Tóth 81′)

Gsz.: Skribek B. 85′, Papp 92, ill. Babolek 28′.
Sárga: Garamvölgyi 79′.

(Kiemelt fotó: Makó FC Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá