Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kétségbeesett német sértett, Olaszországból eltulajdonított kerékpárok, gyorsan reagáló magyar rendőrök – dióhéjban egy sikeres ügy.

Egy német férfi tett bejelentést a 112-es segélyhívón keresztül 2021. június 4-én délután arról, hogy egy olaszországi településről ellopták két, körülbelül 10 ezer euró értékű kerékpárját. A tulajdonos a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja munkatársának elmondta továbbá, hogy tudomása van arról, hogy a bicikliket a dél-alföldi megye határszakaszán keresztül, valószínűleg Romániába akarják vinni.

Ennek köszönhetően a Nagylaki közúti határátkelőhelyen a rendőrök 15 óra 10 perckor megállítottak egy gépkocsit, amiben három román férfi utazott. A jármű rakterében, egy matraccal letakarva a rendőrök nemcsak a szóban forgó két ellopott biciklit, hanem további három, értékes – feltehetően szintén lopott – kerékpárt is találtak. Azok mindegyikét lefoglalták, míg a három román állampolgárt előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

Az ügyben pénzmosás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozást folytató Makói Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a kerékpárok milyen módon kerülhettek a három személyhez.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá