Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Áprilisban bontották le a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola tornatermét. Jelenleg az új épület alapozása zajlik.

Kovács Tibor igazgatótól megtudtuk, hogy egy jó pár éve beadott EFOP-os pályázatot nyert az iskola, a megvalósítás már 2 év elkezdődött volna, de különböző okok miatt megrekedt. Idén már muszáj volt elkezdeni a munkákat, mert elúszott volna a pályázati pénz. Kovács Tibor reméli, hogy jövő ilyenkor már műszaki átadás lehet, és már látható lesz, hogy a két év múlva kezdődő tanévet már egy teljesen korszerű épületegyüttesben fogják megkezdeni.

Az intézménynek teljesen új tornaterme lesz, másfélszer akkora, mint a korábbi. Emeletráépítéssel új tantermek, előadók létesülnek, megnövekszik a tanári szobák területe is. Kialakítanak egy szimulációs termet is, ahol lézeres lövészettel tudják fejleszteni a rendészeti ágazatban lévő tanulók képességét.

Az előző terem korszerűtlen és kicsi volt. Az iskola tervei szerint az újban akár két osztálynak is tudnak tornaórát tartani egyszerre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá