Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Négyszeri kérvény ellenére Budapest Főváros Kormányhivatala ugyanazt a lejárt személyi azonosítóval ellátott védettségi igazolványt küldte el egy idős hölgy számára, aki amellett, hogy felháborodott, érthetetlennek tartja, miért neki kellene 3000 Ft-ot fizetni a cseréért – áll az ATV Híradó riportjában.

Hiába kapott egy zuglói hölgy négy védettségi igazolványt is, egyik sem érvényes, mert a lejárt személyi igazolványának számát tüntették fel mindegyik plasztikkártyán.

Elmondása szerint a problémát először e-mailben jelezte Budapest Főváros Kormányhivatalának. Majd a helyi önkormányzathoz irányították, ahol egy reklamációs papírt töltettek ki vele. Ez a procedúra pedig háromszor ismétlődött meg. A negyedik érvénytelen védettségi igazolványát a múlt héten kapta kézhez, emiatt ismét levelet írt a kormányhivatalnak. A hölgy azt sem érti, miért neki kell fizetnie 3000 forintot a cseréért, ha nem ő hibázott.

Érdeklődésükre az Emberi Erőforrások Minisztériuma csupán annyit közölt az ügyben: a kormányhivatal minden védettségi igazolvánnyal kapcsolatos problémás esetet kivizsgál.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá