Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szervezők az életbelépő jogszabályi változások miatt olyan rendkívüli helyzettel szembesültek, melyre mióta a fesztivált szervezik, még nem volt még példa.

Hétfői tájékoztatásuk szerint három területen kellett a kisebbik rossz közül választaniuk. A védettségi igazolvány körüli vitán túl feltették a kérdést: ,,Jó döntés-e úgy megrendezni a fesztivált, ha védettségi igazolvánnyal nem rendelkező törzsvendégeink nem tudják az idén a fesztivált látogatni – önhibájukon kívül?” Meglátásuk szerint az érvényben lévő jogszabály okán a vendégek várhatóan kb 50%-a nem tudna részt venni a fesztiválon.

A KTN nem egy hagyományos értelemben vett körbezárt fesztivál terület, hanem egy teljesen egyedi, ,,hibrid” megoldás, ahol az egyes stageken lehet és kell ellenőrizni a vakcina kártyát, ugyanakkor a közterületen ez szinte megoldhatatlan – írták.

Továbbá a 30. jubileumi KTN feszthez nem lenne méltó, ha azt ilyen körülmények közt esetlegesen félházzal rendeznék meg, ráadásul akár sok éve, évtizede ide járó törzsvendégeink nélkül – közölték.

Hozzátették, minden elővételes bérletet van lehetőség átvinni a 2022-es rendezvényre, illetve aki szeretné azt visszaválthatja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá