Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nappali és esti tagozatos képzésben résztvevő tanulóik közszolgálati ügyintéző, gyógymasszőr, kisgyermekgondozó, -nevelő, gyakorló ápoló és általános ápoló szakmai bizonyítványt szereztek – adta hírül a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola.

A veszélyhelyzet miatt csak az írásbeli és gyakorlati vizsgák voltak. Minden vizsgarészt biztonságosan, rendkívüli esemény nélkül sikerült lebonyolítani. Öt szakmában, összesen 39 tanuló vizsgázott sikeresen. Záróeredményeik átlaga: 4,46.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezete díjat adományozott Igaz Henrietta (Gyakorló ápoló), Szitásné Fürtön Edit Gerda (Gyakorló ápoló) és Kerekes Botond Imre (Általános ápoló) tanulónak, a szakmai képzés során elért kimagasló tanulmányi eredményeikért – számolt be róla az iskola.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá