Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi öngyilkos lett, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg – írja a Police.hu.

A szegedi kettős gyilkosság ügyében a rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 28 éves, a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfi ellen. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség helikoptere észrevette a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Blikk úgy tudja, hogy a gyógyszerész férfi reménytelenül szerelmes volt egy nőbe, aki viszont nem akart semmit tőle. A férfi nemrégiben kibérelt egy lakást abban a Petőfi sugárúti házban, ahol a nő és párja lakott, szombaton pedig a lakásukban megsebesítette a nőt, és megölte annak párját. A lap szerint ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, majd a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!

(Fotók: police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá