Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hat francia szurkoló szeretett volna Budapestre utazni szombaton, hogy a helyszínen nézhessék végig a Franciaország-Magyarország mérkőzés, ám a magyar helyett a román fővárosban kötöttek ki, írja a Főtér.ro.

A francia szurkolók egy turisztikai ügynökséget kerestek fel, elmondták, hova utaznának, a cég pedig intézkedett, majd a szurkolók megkapták jegyeiket, úgyhogy felültek a repülőgépre. Ám amikor leszálltak, rájöttek, hogy nem Budapesten, hanem Bukarestben vannak, így kénytelenek voltak ott végignézni a meccset.

A portál szerint az utazási iroda keverte össze a fővárosokat, ráadásul csak félig, mert három jegy Bukarestbe, három viszont Budapestre szól, úgyhogy vélhetően a repülőtéren sem mehetett zökkenőmentesen minden.

(Kiemelt fotó: ILLYÉS TIBOR/MTI/EPA/POOL)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá