Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Összeütközött két személyautó Makón, a 430-as számú út és a Rákosi út kereszteződésében kedd délelőtt – közölte a megyei katasztrófavédelem. (Fotó: illusztráció.)

11 óra előtt azt írták: A balesethez műszaki mentés céljából a makói hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egyik gépkocsi forgalmi akadályt képez, a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Októberben kötik meg a szerződést

A makói elkerülő és a Rákosi úti kereszteződésben az elmúlt években közel 50 baleset történt és négyen meghaltak. A képviselő-testület 2015 februárjában döntött arról, hogy a 430-as és 4432-es utak kereszteződését átépítik körforgalommá. 

Idén februárban Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta, a tervek szerint 2021 októberében megkötik a szerződést a körforgalom megépítéséről.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá