Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A magyar rendőrök egy szolgálat alatt, két körözött személygépkocsit foglaltak le a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen.

Az átkelőn 2021. június 23-án 22 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy német honosságú, Volkswagen 7HC kombi típusú személygépkocsi. A gépjárművet egy román állampolgárságú nő vezette. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik. 

A rendőrök továbbá – nem kevesebb, mint nyolc óra alatt – a körözési rendszer adatai alapján lefoglaltak egy olasz honosságú, mintegy egymillió forint értékű Ford Focus típusú személygépkocsit is. A gépjármű román állampolgárságú vezetője 2021. június 24-én a kora reggeli órákban jelentkezett kilépésre az autópálya-határátkelőn. 

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a négy millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá