Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Senki nem sérült meg.

A vihar miatt péntek éjjel összesen hat lakossági bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre. Kidőlt fák, leszakad ágak akadályozták a közlekedőket, Makóról és Szegedről kérték a tűzoltók segítségét. Senki sem sérült meg, a műszaki mentéseket a városok hivatásos egységei motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el.

A péntek esti erős szél adott munkát a tűzoltóknak szombaton is. Hét helyről érkezett lakossági bejelentés, minden esetben magasban lógó, lehasadt faágaknál, kidőlt fáknál végeztek műszaki mentést a megye egységei. Az ágak veszélyeztették az autósok és a gyalogosok forgalmát is, a távvezetékeket is megrongálták. A legtöbb bejelentés Makóról és Apátfalváról érkezett. A gyors mentéseknek köszönhetően személyi sérülés sehol sem történt.

(Csongrád-Csanád MKI) 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá