Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi önkormányzati képviselő, jogász ellen szerdán adtak ki körözést. Szabó Bálint csütörtök reggel Facebook oldalán azt írta, ,,sok hűhó semmiért.” A körözés még csütörtök délután is elérhető a rendőrség oldalán.

Elfogatóparancsot rendelt el szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság Szabó Bálint Gábor szegedi képviselő ellen. A rendőrség honlapján azt írják, rágalmazás miatt keresik. Azt kérik, aki felismeri a képen látható férfit, és tudomása van arról, hogy hol tartózkodhat, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Szabó csütörtökön azt írta, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon nagyságrendileg négy éve tart Czeglédy Csaba és közte egy rágalmazási per. Szerinte a június 10-i pesti tárgyalásra idézése ,,nem volt szabályszerű,” ezért azon a napon a Makói Járásbíróságon volt, illetve képviselői feladatait végezte, melyről a bíróságot értesítette, mulasztási igazolást nyújtott be.

Hozzátette, hogy telefonos és minden egyéb elérhetősége publikus, ,,azokat mind a bíróság, mind a rendőrség ismeri, bármikor tudnak rövid úton szólni, ha folytatni akarják a Czeglédy-pert.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá