Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az önkormányzat illetékességi területén (1.300 ha ) szúnyoggyérítésre kerül sor – írja a mako.hu.

A földi kémiai védekezés 2021. július 09. napján a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Rossz idő esetén: 2021. július 10-11. napján ugyanebben az időben.

Felhasznált vegyszer: Deltacect 1,2 ULV.

A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

A szúnyoggyérítésről Makó Város Jegyzője értesíti a Marosmenti Méhész Egyesületének Elnökét. Az egyesület értesíti a regisztrált méhészeket, az értesítés az egyesület honlapjára is felkerül.

A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni – közölték a város honlapján.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá