Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

– Szerencsére Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve. Tudja, hogy a világon a rendszerek hamar megromolhatnak, ezért minden eshetőségre fel kell készülni – erről beszélt Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke a kormányközeli Vasárnapnak adott interjújában.

A politikus azt is állította:

„Bármikor jöhet egy újabb migrációs hullám, egy világjárvány, de akár egy háború is. Ne legyenek illúzióink az Európai Unió is összeomolhat!”

Szerinte a nyugati világ belement abba, hogy áltémák sokaságával foglalkozzon, például ilyen az elmúlt évek genderideológiája is. – Ezektől azonban nem fognak megoldódni az alapproblémák, amelyeket a kapitalizmus, mint rendszer hozott létre – vélte.

Többek közt arra is kitért, a „tőke” rendkívüli eszközöket keres önmaga megmentésére. – Egy ilyen eszköz a liberalizmus, mely korunk fasizmusa. A liberalizmus céljai ugyanazok: totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttünk, amilyen sohasem volt! Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak – fejtegette hozzátéve, ennek célja, hogy alárendeljenek mindent a pénz uralmának, és ez által megmentsék a kapitalizmust.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá