Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik jelöltje Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében Tóth Péter, Szeged Megyei Jogú Város városközi kapcsolataiért felelős tanácsadója – írja hétfői közleményében az ellenzéki párt.

A Jobbik azt közölte: pártjuk elkötelezett az összefogás mellett és a választók is ezzel bízták meg őket. Csak ott indítanak jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol tudják, ők a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére. Szerintük nemcsak Tóth Péter szakértelme, hanem több éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen a körzet országgyűlési képviselője.

,,Hazánk újjáépítése és térségünk fejlesztése megvalósíthatatlan terv marad, ha nem váltunk kormányt 2022-ben. Azért indulok az őszi előválasztáson, hogy – amennyiben a választók bizalmat szavaznak nekem – én lehessek az az egy, aki megméretteti magát a Fidesz jelöltjével szemben 2022-ben. Hiszem, hogy együtt, összefogva legyőzhetjük itt a helyi kiskirályt és országosan is nyerni fog az ellenzék” – írta Tóth Péter közösségi oldalán.

A Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerülethez tartozik Szeged egy része, Ásotthalom, Bordány, Domaszék, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Üllés, Zákányszék és Zsombó.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá